Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

In onze webwinkel bieden wij 2 soorten golfballen aan. Nieuwe golfballen, deze zijn verpakt in dozen van 12 of 15 stuks, welke weer verpakt zijn in sleeves van 3 golfballen. Onze "Lakeballs" hebben wij hieronder nader toegelicht:

a plus golfballen

Klasse A+
De A plus ballen zijn - bij wijze van spreken - zo uit het doosje het water ingeslagen. Het voordeel voor jouw is, dat de bal minder dan de helft kost van de nieuwprijs. Een echte aanrader dus !

a golfballen

Klasse A
Klasse A is een golfbal, die er heel goed uitziet. De bal is soms heel licht beschadigd, maar bijna niet waarneembaar. Deze ballen zijn perfect voor golfers van ieder niveau. Je kunt hier nog veel holes mee golfen en je koopt deze ballen dus zeer voordelig.

b kwaliteit golfballen

Klasse B
Klasse B is een golfbal, die zichtbaar al iets langer in de roulatie is. Deze golfbal kan heel licht verkleurd en/of beschadigd zijn. Deze bal is ideaal voor de recreatiegolfer, die veel ballen wegslaat en niet al te duur uit wil zijn. Wel geldt voor al deze ballen ook, dat ze perfect zijn om mee te spelen.


 

mbgolfpartner.nl

Over MB Golfpartner

MB Golfpartner maakt gebruik van twintig jaar expertise als golfballenleverancier. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe, bedrukte golfballen. Dat komt mede, omdat wij snel en foutloos de golfballen met uw logo bedrukken.     

Neem contact op

  •   +31-10-4656445
  •   info@golfballen.nl
Betaal methode