Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Service

Al ruim twintig jaar verlenen wij een echt goede service aan onze klanten. Wij weten, hoe belangrijk goede service voor onze klanten is. Namelijk, dankzij onze uitstekende en snelle service, behouden wij onze klanten ook. Waarmaken wat je met klanten afspreekt. Zo blijven onze klanten regelmatig terugkomen en worden automatisch onze ambassadeurs. Daarbij staan bij ons de hoogste kwaliteit en een zeer scherpe prijs altijd voorop.

Tweedehands golfballen

Voor de tweedehands golfballen krijg je bij ons de garantie, dat indien je niet tevreden bent, je de golfballen kostenloos mag terugsturen. Je krijgt dan uiteraard ook je geld van ons terug.
Maar eigenlijk krijgen we nooit golfballen terug, omdat wij hele hoge eisen stellen aan de golfballen die wij leveren en deze worden dan ook vóór, dat ze verstuurd worden, daadwerkelijk goed gecontroleerd. 

Bedrukte golfballen met logo

Mochten wij een aantoonbare fout hebben gemaakt met het bedrukken van nieuwe golfballen, dan bedrukken wij de golfballen nog een keer. In de praktijk komt dit niet voor, maar dat is wel de service, die je van ons mag verwachten. Wij behandelen klanten, zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden.

Wij helpen je altijd graag.

Namens het team van MB Golfpartner

Mark Vijver

mbgolfpartner.nl

Over MB Golfpartner

MB Golfpartner maakt gebruik van twintig jaar expertise als golfballenleverancier. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe, bedrukte golfballen. Dat komt mede, omdat wij snel en foutloos de golfballen met uw logo bedrukken.     

Neem contact op

  •   +31-10-4656445
  •   info@golfballen.nl
Betaal methode