Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Golfballen bedrukken is onze specialiteit. 
Wij bedrukken dan ook golfballen voor veel grote en kleine bedrijven. Dit gaat altijd naar tevredenheid van de klant, want wij zijn pas tevreden, wanneer jij het ook bent. Golfballen bedrukken wij in de beste kwaliteit en bovendien leveren wij de bedrukte golfballen ook nog eens heel snel. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland, dat bedrukte golfballen binnen een week kan leveren. Golfballen bedrukken is voor iedere klant weer anders. Wij leveren dan ook ieder merk met alle denkbare logo mogelijkheden.

Prijzen voor golfballen bedrukken met logo.
De prijzen op de site zijn van nieuwe golfballen, inclusief zetkosten, bedrukking in één of twee kleuren en exclusief BTW. Wij leveren de bedrukte golfballen franco huis, binnen twee á drie weken na goedkeuring van je logo. Uiteraard kunnen we de bedrukte golfballen - indien nodig - óók leveren binnen een week, maar dan betaal je wel een toeslag.

Hoe lever je het logo aan voor golfballen bedrukken? 
Wij kunnen je golfballen bedrukken, indien je het logo aan kunt leveren in een .EPS bestand, opgemaakt in Adobe Illustrator of een .PDF bestand, onder vermelding van de PMS kleuren.

Tip: meestal heeft de drukker van je briefpapier of visitekaartjes dit logo tot zijn beschikking. 

Prijzen gepersonaliseerde golfballen.
De prijzen op de site van nieuwe, gepersonaliseerde golfballen zijn inclusief zetkosten, bedrukking in één kleur en inclusief BTW. Je stelt hier echter wel zelf je proef samen. Wij adviseren je dan ook van harte om goed te letten op de spelling.

mbgolfpartner.nl

Over MB Golfpartner

MB Golfpartner maakt gebruik van twintig jaar expertise als golfballenleverancier. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe, bedrukte golfballen. Dat komt mede, omdat wij snel en foutloos de golfballen met uw logo bedrukken.     

Neem contact op

  •   +31-10-4656445
  •   info@golfballen.nl
Betaal methode